Stölder

Styrelsen har fått in rapporter om att det kan finnas hemlösa missbrukare som rör sig i Stugängen och flera medlemmar har rapporterat in att saker blivit stulna på sina kolonilotter.
En medlem har blivit av med en nästan ny IKEA utesoffa, så tjuvarna måste troligen tagit sig in i området med bil för att kunna forsla bort ett sådant föremål. Titta noggrant på bilden av soffan och fundera på om ni sett något konstigt de sista två veckorna.
Vi ber alla medlemmar att vara extra uppmärksamma under hösten och att besöka sina stugor regelbundet. Styrelsen är också tacksam om medlemmarna tar en rundtur då och då i området och ser att ingen tjuv gått in i någon annans hus.
Trevlig vecka!
Mvh styrelsen

Ute soffa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.