FAKTA

Adress           Stugängsvägen 10, Bromma

Arrende          ca 162 kvm

Boarea           24 kvm

Byggår           2010

Tillverkare      Polhus

Planlösning    allrum, köksdel och sovloft

Avgift             arrende 1 311 kr + medlemsavgift 3 000 kr (2023)

Pris           förmedlas av säljaren

BESKRIVNING

I Grimsta naturreservat precis invid Kanaanbadet ligger koloniföreningen Stugängen inbäddad mellan skog och öppet landskap. Föreningen består av 32 stugor som är utplacerade runt den gemensamma ängen, du väljer själv om du vill odla eller inte!

Stugan byggdes 2010 och har modern standard med indragen el. Entré via allrum med härlig rymd i och med öppet till taknock, separat pentry finns utrustat med spis/ugn, kylskåp samt diskho. En trappa leder upp till sovloft med gott om plats för övernattning. I anslutning till entrén finns ett trädäck i perfekt sydvästläge med solmöjlighet under större delen av dagen. Tomten består dels av naturtomt med träd, dels gräsmatta med odlingsmöjligheter.

På ängen framför stugan finns vattenposter och lite längre bort återfinns gemensamma utrymmen för dusch, bastu, handfat och dass samt redskapsbod.

Vällingby centrum med serviceutbud och kollektivtrafik nås via gång- och cykelväg inom 1,9 km, bilvägen är 4,3 km. Ett par hundra meter bort finns Kanaanbadet med sandstrand, bryggor och lekplats och där finns även det populära Kanaans Trädgårdscafé samt minigolf.

Välkomna till en stuga ni kan flytta in i direkt!

Vid intresse kontakta stugangen31@hotmail.com