Meddelande från radjursshopen.se

Hej,

Jag heter Jonas och tillsammans med min fru startade vi för ett par år sedan Rådjursshopen. Detta efter att själva haft allt för mycket problem med glupska rådjur i trädgården. Vi är nyfikna på om även ni har problem med rådjur som kommer in i kolonin och äter upp medlemmarnas knoppar och blommor? Nu när våren är här så innebär det ju för väldigt många att även rådjuren är här.

Efterfrågan på produkter har varit väldigt stor sedan starten och vi har nu ett stort (marknadens största) sortiment av produkter mot rådjur och genom att enbart ha försäljning på nätet så kan vi även hålla lägst pris.

Kolla gärna in: https://radjursshopen.se. Hos oss hittar ni tex Trico Garden, vargurin, otvättad fårull, rådjursskrämmor och mycket mer.

Vi skulle vilja börja samarbeta med er koloni och ge era medlemmar ytterligare 10% rabatt på allt i vår butik? På så sätt får vi fler som kan testa produkterna och ni, om ni har rådjursproblem, får bra produkter till ett väldigt bra pris. Så kommunicera gärna till era medlemmar att om de anger rabattkoden: koloni17. Koden gäller från och med idag och hela 2017 och för obegränsat antal köp per år.

Det hade även så klart varit jättekul om ni vill tipsa om oss på er hemsida för att på så sätt informera era medlemmar.

Hoppas nu att ni får en riktigt skön fredag och helg!

Bästa hälsningar

Jonas, Rådjursshopen