Årsmötet 2019

Medlemmarna samlades för årsmöte den 19 maj kl 12.30, vilket är höjdpunkten för året då alla träffas och går igenom det gångna verksamhetsåret samt planerar för kommande säsong.

Årsmötet är det viktigast mötet för en förening då du som medlem har möjlighet att påverka de beslut som fattas genom att avlägg din röst för de ärenden som avhandlas enligt dagordningen. Du har som medlem alltid möjlighet att skicka en motion till styrelsen i god tid innan årsmötet, minst 2 veckor innan mötet så styrelsen får tid på sig att behandla motionen och förbereda styrelsens svar och förslag till beslut på årsmötet.

Vid detta årsmöte som blev längre än vanligt avhandlades många viktiga punkter som föranleddes av ökat behov för mer ordning och reda kring hur lotterna och stugorna behöver vårdas och skötas om för att de ska se välskött ut på området.

Uppfattningen bland medlemmarna var ändå att det var ett bra och väl genomfört möte och att vi alla kan se tiden an till en ännu bättre förening som alla hjälper till och sköter om efter bästa förmåga.

Så vi kan nu alla se fram emot en skön säsong på Stugängen!