Vattenläckan åtgärdas vecka 16

Den vattenläcka som uppstått i den norra vattenposten pga påkörd ventil för vattenavstängningen 200 meter sydost om Stugängen kommer enligt uppgift från Parkförvaltningen och Fastighetskontoret att åtgärdas under vecka 16. Därefter ska vi kunna ha sommarvattnet igång.

  1. Fastighetskontoret åtgärdar avstängningsventilen och sätter även dit en vattenmätare (vecka 16)
  2. Parkförvaltningen, beställer av Fastighetskontoret åtgärdande av den läckande vattenposten och tar kostnaden för det arbetet. (vecka 16)
  3. Parkförvaltningen återkommer när arbetet är utfört och klart för genomgång.
  4. Möte med Fastighetskontoret sker därefter på Stugängen tillsammans med föreningens förvaltare/skötselansvariga för gemensam genomgång av avstängning och öppning av vattnet samt handhavande av vattenmätare som troligtvis skall plockas bort inför varje vinter i samband med avstängningen.
  5. Vi kommer därefter teckna ett abonnemang för vattenförbrukningen, vilket borde ha skett för flera år sedan.

Frågor? Kontakta skotselansvarig (a) stugangen , se