FAKTA

Adress           Stugängsvägen 10, Bromma

Arrende          ca 182 kvm

Boarea           14 kvm

Byggår           Okänt, sannolikt 1960-tal

Tillverkare      Okänt

Planlösning    allrum

Avgift             arrende 1458 kr + medlemsavgift 3 100 kr (2024)

Pris           förmedlas av säljaren

BESKRIVNING

I Grimsta naturreservat, på en äng precis ovanför Kanaanbadet, ligger koloniföreningen Stugängen inbäddad mellan skog och öppet landskap. Föreningen består av 32 stugor som är utplacerade runt den gemensamma ängen, du väljer själv om du vill odla eller inte!

Stugans byggår är okänt men sannolikt 1960-tal. Stugan har indragen el. Entré via veranda till allrum som renoverats 2021. Pentry finns utrustat med mikrovågsugn och kylskåp. I anslutning till entrén finns en 11 kvm stor veranda i perfekt sydvästläge med solmöjlighet under större delen av dagen. Tomten består av naturtomt med träd och gräsmatta med odlingsmöjligheter.

På ängen framför stugan finns vattenposter och lite längre bort återfinns gemensamma utrymmen för dusch, bastu, handfat och dass samt redskapsbod.

Vällingby centrum med serviceutbud och kollektivtrafik nås via gång- och cykelväg inom 1,9 km, bilvägen är 4,3 km. Ett par hundra meter bort finns Kanaanbadet med sandstrand, bryggor och lekplats och där finns även det populära Kanaans Trädgårdscafé samt minigolf.

Välkommen! 

Vid intresse fyll i en intressanmälan så kontaktar säljaren dig för vidare information

Intresseanmälan för visning av Stuga 28

https://forms.gle/8VErQzLrGnDii1Bg9